student.careersatstibbe.com

HBO-stage Tax

Ben jij derde- of vierdejaars student Fiscaal Recht aan de hogeschool en ben jij op zoek naar een uitdagende meeloopstage vanaf september 2023? Dan zien wij je reactie graag tegemoet!

Praktijkgroep Tax

Als HBO-stagiaire ben je werkzaam in de Praktijkgroep Tax van Stibbe. Stibbe is een groot advocatenkantoor aan de Zuidas in Amsterdam. De Praktijkgroep Tax bestaat uit ongeveer 20 advocaten; deels kantoorhoudend in Londen. Specialisaties zien op een breed scala binnen het belastingrecht met een focus op internationale fiscale advisering: naast internationaal belastingrecht, vennootschapsbelasting en Europees belastingrecht adviseert PG Tax ook op het gebied van loon- en inkomstenbelasting en BTW en overdrachtsbelasting (in verband met onroerend goedtransacties).

 

Werkzaamheden

Binnen de praktijkgroep assisteer je de praktijkgroep Tax op het gebied van het knowhowbeheer: het beheren en ontsluiten van de intern aanwezige kennis zodat deze voor alle advocaten toegankelijk wordt. Zo lever je een bijdrage aan het beheren van onze databases. Daarnaast kun je voor andere advieswerkzaamheden of andere projecten binnen de praktijkgroep ingezet worden zoals het voorbereiden van (Engelstalige) presentaties.Ben jij een HBO-student met een fiscale opleiding en overweeg jij om door te studeren op de universiteit om misschien wel advocaat te worden? Solliciteer dan direct via de button. 

Application procedure

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Maud Dresselhuys

Recruiter
020-5460650