student.careersatstibbe.com

Juridisch-assistentschap Klimaat en recht

Wil jij tijdens de eindfase van je studie praktijkervaring opdoen en je actief oriënteren op ontwikkelingen op het gebied van klimaat en recht?

Als masterstudent kun je bij Stibbe aan de slag als juridisch-assistent Klimaat en recht voor een periode van drie of vier maanden (minimaal drie dagen per week). 

Je werkzaamheden zijn onder meer assisteren bij de verwerking van juridische ontwikkelingen op het gebied van klimaat en recht en meewerken in zaken met betrekking tot klimaat en/of duurzaamheid. Daarbij werk je samen met advocaten en medewerkers van het Knowledge Management team van Stibbe. Je opereert vanuit de praktijkgroep bestuursrecht maar werkt ook samen met andere praktijkgroepen.

Zo leer je tijdens je studie de (klimaat)praktijk binnen Stibbe beter kennen. Verder biedt het juridisch-assistentschap ook een mooie opstap naar functies op dit terrein bij Stibbe (als junior-medewerker) of elders.Klinkt dat goed? Solliciteer dan direct.

Omdat we bij Stibbe waarde hechten aan diversiteit en inclusie solliciteer je vanaf 1 juli 2021 voor deze vacature anoniem. Meer informatie hieromtrent tref je hier.

Application procedure

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Eva Boertje

Recruiter
+31 20 546 05 93